FAQ

FAQs


LESSEN & WORKSHOPS


VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat met slecht weer?


Eerst en vooral is er veel minder vaak slecht weer dan je zou denken. Stel dat het toch slecht weer is, dat bepalen we samen, dan kan je activiteit verzet worden. Ben je op reis en kan je het niet verzetten wordt het kosteloos geannuleerd. Ik zoek ook steeds graag met je mee voor een vervangende activiteit in huis of extern. 

Hoe fit moet ik zijn?


Zowel standuppaddle als packraft zijn sporten die perfect instapbaar zijn voor iedereen. We passen daarom het programma aan zodat iedereen zijn noden worden voldaan. 

Het bikepacken vraagt een basisvorm van conditie. 

Moet ik verzekerd zijn?


Je familiale verzekering is voldoende om een eventueel ongeluk in de dekken. in 6 jaar is er nog geen enkele keer een verzekering moeten tussenkomen maar je weet maar nooit ;). 

Hoe weet ik wat ik moet meenemen?


Na inschrijving krijg je van mij altijd een persoonlijke briefing met daarin nog eens alle details van de activiteit en hetgeen je mag meebrengen. 

Kan ik mijn persoonlijke spullen kwijt?


Alles kan in de adventure Van achtergelaten worden en wordt afgesloten. Je spullen zijn er veilig. 

Waar en hoe kan ik me omkleden?


De activiteiten gaan vaak door in natuurgebieden. Daar zijn dus geen kleedkamers en douches. Je krijgt van mij omkleedponcho's om je om te kleden en ook de camionette mag gerbuikt worden. 

Hoe kan ik betalen?


Betalen kan met cash of via bankapp of payconiq. Aan groepen wordt gevraagd vooraf een voorschot te betalen. Dat kan via overschrijving.