Bedrijven

Start een uniek teamavontuur!


Op zoek naar een geschikte teambuilding voor je team? Het lijkt zo simpel, maar vaak is een team heel erg gevarieerd. Wat doe je dan om het voor iedereen leuk te maken. Een teambuilding maak ik steeds volledig op maat. Dat wil zeggen dat er eerst wordt gekeken naar de samenstelling van je personeel. Van daaruit kunnen we bouwen aan een dag dat geen enkel personeelslid zal vergeten. 


 • op maat van elk teamlid
 • avontuurlijk
 • massa is voor mij geen kassa


Ik beschik over de vaardigheden, ervaring en professionaliteit om buitengewone ervaringen te creëren die uw team samenbrengen.


Uiteraard kan je elke groepsactiviteit ook met je bedrijf doen.

Maar om het u wat makkelijker te maken heb ik ook wat dag-concepten voor u uitgewerkt die je hieronder kan terugvinden.

Geef zeker mee indien er specifieke doelstellingen zijn voor jouw team. Alles in aanpasbaar aan de noden.

De kracht van de natuur en buitenavontuur voor bedrijfsteams en werknemers

Stap uit de alledaagse drukte van de zakenwereld en omarm de kracht van de natuur en avontuur! Ontdek hoe het integreren van outdoor activiteiten en natuurlijke elementen in bedrijfsteambuilding niet alleen de directiekamer verrijkt, maar ook een ongeëvenaarde impuls geeft aan creativiteit, teamspirit en het welzijn van jouw team. Klaar om de horizon te verbreden en samen nieuwe hoogten te bereiken?


1. Teambanden versterken:

Outdoor-avonturen brengen collega's samen in onbekende omgevingen en bevorderen kameraadschap en vertrouwen. De gedeelde uitdagingen en triomfen van activiteiten creëren sterke banden die zich vertalen in een betere samenwerking op de werkplek


2. Communicatie verbeteren:

In de natuur is communicatie essentieel voor veiligheid en succes. Avontuurlijke activiteiten vereisen duidelijke en effectieve communicatie, waarbij deze vaardigheden onder de teamleden worden aangescherpt. De open omgeving stimuleert een open dialoog, actief luisteren en een dieper begrip van elkaars sterke punten.


3. Verandering en aanpassingsvermogen omarmen:

Buitenomgevingen zijn onvoorspelbaar en vereisen aanpassingsvermogen en probleemoplossende vaardigheden. Deze uitdagingen weerspiegelen de veranderlijke aard van het bedrijfsleven en moedigen teams aan om veranderingen met veerkracht en creativiteit te omarmen.


4. Stressvermindering en welzijn:

De tijd die u buitenshuis doorbrengt, heeft een opmerkelijke invloed op het mentale welzijn. De rust van de natuur biedt een onderbreking van de stressoren van de zakenwereld, vermindert angst en bevordert een gevoel van vrede en verjonging onder werknemers


5. Creativiteit stimuleren:

De uitgestrektheid en schoonheid van de natuur inspireren tot nieuwe perspectieven en stimuleren de creativiteit. Het deelnemen aan buitenactiviteiten kan innovatief denken stimuleren en werknemers in staat stellen uitdagingen met hernieuwde kracht en fantasierijke oplossingen aan te pakken.


6. Veerkracht bevorderen:

Het overwinnen van uitdagingen in de buitenlucht vergroot de veerkracht, een kwaliteit die essentieel is voor het navigeren door de complexiteit van de bedrijfswereld. Deze ervaringen stellen werknemers in staat om na tegenslagen te herstellen en obstakels vastberaden te benaderen.


7. Fysieke gezondheid en energie:

Outdoor-avonturen moedigen fysieke activiteit aan en dragen bij aan een betere fysieke gezondheid en een verhoogd energieniveau. Het aanmoedigen van een gezonde levensstijl kan positieve effecten hebben op de productiviteit en de algehele werktevredenheid.


8. Leiderschapsvaardigheden opbouwen:

Outdoor-avonturen bieden vaak kansen voor individuen om leiderschapsrollen te bekleden. Het navigeren door uitdagingen, het nemen van beslissingen en het leiden van een team in de dynamische omgeving van de natuur kan helpen bij het identificeren en ontwikkelen van opkomende leiders binnen de organisatie


9. Mindfulness bevorderen:

De natuur nodigt individuen uit om aanwezig te zijn in het moment, waardoor mindfulness en helderheid worden bevorderd. Deze praktijk kan de focus en concentratie verbeteren, wat leidt tot een betere taakuitvoering en besluitvorming.


10. Passie en motivatie opnieuw aanwakkeren:

Outdoor-avonturen wekken opnieuw een gevoel van avontuur en passie op bij de medewerkers. De sensatie van het veroveren van nieuw terrein kan een vonk van motivatie doen oplaaien die doorwerkt in hun professionele rol.


Het integreren van natuur- en avontuurlijke buitenactiviteiten in de teambuilding van bedrijven creëert niet alleen gedenkwaardige ervaringen, maar cultiveert ook vaardigheden en eigenschappen die een aanzienlijke impact kunnen hebben op de dynamiek op de werkplek. Deze ervaringen moedigen samenwerking aan, stimuleren innovatie en bevorderen een gevoel van eenheid dat het succes van de hele organisatie kan vergroten.

concept 1

Breng je team dichter bij elkaar met een dag vol teamvormende activiteiten aan het prachtige meer in Eijsden! Begin met een groepsopdracht die jullie team een sterkere connectie zal geven. Kom daarna tot rust met een ontspannen picknick aan het water, waar jullie kunnen genieten van heerlijk eten en elkaar beter kunnen leren kennen. Vervolg dan jullie avontuur met een sup-ervaring - of je nu kiest voor een actieve uitdaging of liever rustig peddelt en geniet van de omgeving, de keuze is aan jullie! Daag elkaar uit met leuke watergames om de teamspirit te versterken en samen herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Klaar om jullie teamband te versterken en een onvergetelijke dag te beleven aan het water?


Locatie: Eijsden - Maastricht (nl)


 • teamvormende opdrachten in de buurt van het meer.
 • picknick aan het water. Dit wordt voorzien of kan je zelf mee brengen.
 • suptocht, actief of rustig. Kan ook aangepast worden naar watergames.Duur: +/- 6u


Prijs: vanaf per persoon €65

concept 2

Beleef een dag vol actie en avontuur in de prachtige omgeving van Butgenbach! Verken de natuur op een elektrische mountainbike, voel de adrenaline terwijl je door de glooiende landschappen rijdt. Vervolgens, verkoel jezelf met een verfrissende SUPtocht op het meer van Butgenbach. Laat je betoveren door de rust en schoonheid om je heen terwijl je peddelt. En om de dag perfect af te sluiten, zijn er mogelijkheden voor een heerlijke BBQ, waar je kunt ontspannen, genieten van goed gezelschap en heerlijk eten. Klaar voor een dag vol onvergetelijke ervaringen en smakelijke herinneringen?


Locatie: Butgenbach


 • e-mtb tocht (rit wordt aangepast aan de deelnemers)
 • rond de middag: lunch in een plaatselijke zaak. nadien nog een klein stukje fietsen.
 • supactiviteit
 • terugtrip e-mtb (kort ritje +- 16km)


Afsluiten met BBQ op spot in de buurt is mogelijk


Duur: +/- 10u

Prijs: vanaf €105 per persoon (excl BBQ)concept 3

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en omarm de natuur op een unieke manier! Combineer een ontspannende SUPtocht met een gezellige picknick en een avontuurlijke wandeling voor een dag vol plezier en ontdekking. Peddel rustig over het glinsterende water, geniet van een heerlijke picknick op een idyllische plek en verken de verborgen juweeltjes van het landschap tijdens een avontuurlijke wandeling. Het perfecte recept voor een onvergetelijke dag vol avontuur en genot in de natuur. Klaar om jouw ultieme en toegankelijke buitenervaring te beleven?


Locatie: Eijsden - Maastricht (nl)


 • avontuurlijke wandeltocht. meerdere routes mogelijk
 • picknick aan het water. Dit wordt voorzien of kan je zelf mee brengen.
 • suptocht, actief of rustig.


Duur: +/- 6u

Prijs: vanaf per persoon €65